Dinerkaart
Een vlot geserveerd vast menu van vier kleine gangen. Geïnspireerd op het Franse "table d'hôtes". In de huidige tijd waar we rekening houden met veel verspilling van eten en veel bewuster zijn wat we eten, hebben wij alvast voor u gekozen. We maken in de gerechten gebruik van veel groente en minder vlees.
Geïnspireerd op Nederlandse en Franse klassiekers zijn er hedendaagse gerechten gecreëerd met herkenbare en bij voorkeur lokale ingrediënten. Gewoon op een bijzondere wijze gecombineerd en gepresenteerd.
Het Huysmenu kan ook geheel vegetarisch worden besteld. En als we iets voor u weg moeten laten dan horen wij dit graag.
Het Huysmenu
35
Voorgerecht
Waldorff
Frisse salade van bleekselderij, knolselderij, appel, rozijnen, walnoten & yoghurtdressing
Soep
Mosterd
Een gebonden soep van mosterd, groentebouillon & room
Hoofdgerecht
Varken
Gebakken medaillons met courgette, aubergine, tomaat & paprika, aardappelpuree & frietjes van zoete aardappel
Dessert
Dessert van de chef
Kinderen mogen natuurlijk ook het hele menu mee eten, maar in overleg is er van alles mogelijk.